Μπακαλιάρος σκορδαλιά στο… μικροσκόπιο των διατροφολόγων
Pluralism / Mar 25, 2019 - Source: onmed
Η σκορδαλιά - που άλλοι τη λατρεύουν και άλλοι δεν θέλουν ούτε να τη μυρίσουν - βασίζει όλη τη διατροφική της αξία στο σκόρδο, που είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες, λόγω της ουσίας αλισίνης που περιέχει και η οποία είναι «υπεύθυνη» και ...
Most popular of onmed
- Κορονοϊός - «Βόμβα» από Γάλλο υπουργό: Τα αντιφλεγμονώδη ...
- Κοροναϊός: Υπό εξέταση περιστατικά σε «Σωτηρία» και «Αττικόν»
- Αντιδρούν στον νέο τρόπο αποζημίωσης από τον ΕΟΠΥΥ οι ...
- Καρκίνος του Προστάτη: 15 Σεπτεμβρίου η Παγκόσμια Ημέρα
- «Five Feet Apart»: Η πρώτη ταινία με θέμα την Κυστική Ίνωση είναι γεγονός
- Καρκίνος του Προστάτη: 15 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα ...
- Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: 8 + 1 συμβουλές πρόληψης
- Αφροδισιακά τρόφιμα: Τελικά ο έρωτας... περνάει από το στομάχι;
- Σοκ! Συνέλαβαν πριν από λίγο την Αννίτα Πάνια έξω από το ...
- (Video): ΑΝΝΕ - MΗΤΕΡΑ ΤΑΝΙΤΙΜ 3 GR SUBS
- Inna Innaki: Με την Έλενα Κρεμλίδου, επικίνδυνα κοντά – Τρυφερά ...
- «Μαύρη» μέρα! Η Inna έφυγε από την Sirina! (pics)
- Διακοπή ρεύματος τώρα- ΔΕΗ: Δείτε live βλάβες και διακοπές ρεύματος
- (Video): ICERDE TEASER 1 GR SUBS ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ AΠΟ ΤΗΝ VICTORY
- Κορωνοϊός: Συμπτώματα, μετάδοση και μέτρα προστασίας ...
- MasterChef: Νέος σάλος με ροζ βίντεο παίκτριας (video)
Best of the week
Recent posts
Twitter Trends Us
2. GOTY
3. Jackson Merrill
4. Sean Duffy
5. Paul Skenes
6. #AskSonic
7. Mika
8. Balatro
9. Katie Hobbs
10. Secretary of Transportation