Πάσχα 2017: Γιατί τρώμε μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης
Pluralism / Απρ 15, 2017
Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακή σούπα που τρώμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση, και είναι το πρώτο πιάτο που περιέχει κρέας, μετά τη νηστεία της Σαρακοστής. Μαγειρεύεται με λαχανικά, άνηθο, εντόσθια του αρνιού (συκωταριά) και ρύζι.
Καλύτερα της εβδομάδας
Twitter Trends
1. #εκλογες_ΠΑΣΟΚ
2. Δουκα
3. #PAOOLY
4. #LEVPAOK
5. Ανδρουλακη
6. Βισση
7. #VissiKallimarmaro
8. #kalytera
9. Αττικη
10. Ολιβειρα